Creatief Denken

We hebben mensen nodig die soepel navigeren in onze turbulente en boeiende wereld, die veranderingen omhelzen en complexe problemen kunnen oplossen. Suzan van Delft helpt je het geloof te hebben dat je het oplost, hoe dan ook. Als mentor inspireert en stimuleert ze jou om te focussen op een duidelijke richting en tegelijkertijd het vermogen te hebben om je aan te passen als dat nodig blijkt. Om zo telkens weer het beste uit jezelf en de omstandigheden te halen.

Mijn doel is om creatief denken jouw tweede natuur te maken. Met Perron Zes heb ik ruim twaalf jaar ervaring in het coachen en trainen van professionals, teams en organisaties. Deze trainingen en gesprekken zijn doorspekt met creativiteit en met werkvormen die creatief denken stimuleren.

Suzan van Delft

Start je eigen creatieve persoonlijke ontwikkeling. Maak je los van vaste patronen, omhels onzekerheden en vind verrassende invalshoeken. Zo verruim je je blik en ontstaat er ruimte om te denken in mogelijkheden.

Ik ben ervan overtuigd dat creatief denken één van de meest waardevolle en essentiële levensvaardigheid is die we daarbij nodig hebben.

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van gedrag van ouders op de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het leek me belangrijk om daar te starten!

De resultaten van dat literatuuronderzoek en mijn eigen ervaringen als ouder, heb ik vastgelegd in het boek Hoe Creatiever, Hoe Liever.

Het boek is geschreven voor iedereen die omgaat met jonge kinderen. Het legt je uit hoe jij creatief denken kan (her)ontdekken en iedere dag kan stimuleren. Het verruimt je blik en laat je denken in mogelijkheden. 

Thuis, op school en in het werk: creativiteit komt een leven lang van pas. Lees meer over het boek en wat het jou kan brengen op de website.